Meldingen van het programma configureren

Meldingen die verschijnen in het systeemvak van de taakbalk informeren u over gebeurtenissen van het programma die uw aandacht vereisen. Afhankelijk van hoe kritiek de gebeurtenis is, kunt u de volgende soorten meldingen ontvangen:

Als een dergelijke melding verschijnt op het scherm, moet u één van de voorgestelde opties in deze melding selecteren. De optimale optie is deze aanbevolen als de standaardoptie door experts van Kaspersky.

Een melding kan automatisch worden gesloten wanneer de computer opnieuw wordt opgestart, wanneer het Kaspersky-programma wordt afgesloten, of in de Verbonden stand-bymodus in Windows 8. Meldingen van Inbraakpreventie worden automatisch na 500 seconden gesloten. Meldingen over de opstart van het programma worden na 1 uur gesloten. Wanneer een melding automatisch wordt gesloten, voert het Kaspersky-programma de standaard aanbevolen actie uit.

Klik op de onderstaande links om te zien hoe u meldingen van het programma configureert.

De bezorging van meldingen configureren

Meldingen met nieuws en speciale aanbiedingen van Kaspersky configureren

Geluiden voor meldingen inschakelen

Meldingen configureren wanneer een kind het programma gebruikt